• 13
 • 1

Ervaringen


Sint Elisabeth ziekenhuis: Toine Segers & Lieke van de Wouw

Door Zorgzame Zorg | 13 April 2012

Ziekenhuis

In de afgelopen jaren heeft Toine Segers regelmatig in het Sint Elisabeth ziekenhuis te Tilburg gelegen. Bij het Sint Elisabeth ziekenhuis loopt op dit moment een project om het liefste ziekenhuis van Nederland te worden.

File cannot be played within the browser! Download: mp3 / mp4, WebM/VP8, Ogg/Vorbis

Toine merkt duidelijk de verschillen door de start van dit project. Hij heeft het gevoel meer inspraak te hebben en ervaart deze nieuwe vorm van aandacht als zeer positief. De hulpverleners van het ziekenhuis worden in het kader van dit traject getraind om op een zorgzame manier zorg te verlenen. Ook Lieke van de Wouw (teamleidster) verleent nu op deze manier zorg aan haar patiënten. Welke invloed dit precies heeft op de manier van zorg verlenen en wat er veranderd is kunt u in de film zien.

Getagd als: menselijk zorg


1 reactie

 • Maralynn

  I like what you guys | Maralynn

  I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the excellent works guys I have inapeoorctrd you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site :).

  22 July 2016Vertel ons wat jij vindt

Of blijf op de hoogte van alle reacties op dit item via RSS.

Reageer

Naam

E-mail

Wordt niet aan andere bezoekers getoond.

Titel

Reactie

Houd je aan de huisregels.

Type de twee woorden over.Gerelateerde artikelen

 • 0
 • 0

Ervaringen


Dementie Zorginstelling Sevagram: Mevr. Verstraeten & Miriam Jacobs

Mevr. Verstraeten is vanwege dementie opgenomen bij Sevagram in Heerlen. Wanneer mevrouw hier komt wonen is zij gesloten en in zichzelf gekeerd. Eén van haar zorgverleners binnen Sevagram is Miriam Jacobs.

Lees verder

 • 0
 • 1

Ervaringen


Autisme GGZ Oost-Brabant: Joanne Smit & Marie Therese Janssen

Joanne Smit heeft autisme en leeft in de woon- en werkvoorzieningsboerderij van de GGZ Oost Brabant in Reek. Voor het eerst heeft Joanne het gevoel dat ze niet wordt gezien als een patiënt met autisme, maar als de mens achter de patiënt.

Lees verder

 • 0
 • 0

Ervaringen


Waarom CZ en de vijf Zorgbelangorganisaties begonnen zijn met Zorgzame zorg

Lees verder