• 0
  • 0

Ervaringen


Zorginstelling Sevagram: Mevr. Verstraeten & Miriam Jacobs

Door Zorgzame Zorg | 13 April 2012

Dementie

Mevr. Verstraeten is vanwege dementie opgenomen bij Sevagram in Heerlen. Wanneer mevrouw hier komt wonen is zij gesloten en in zichzelf gekeerd. Eén van haar zorgverleners binnen Sevagram is Miriam Jacobs.

File cannot be played within the browser! Download: mp3 / mp4, WebM/VP8, Ogg/Vorbis

Miriam probeert door het toepassen van Zorgzame zorg meer contact te krijgen met mevrouw Verstraeten. Deze manier van zorgverlening leidt tot een grote verandering in het gedrag van mevrouw Verstraeten. Hoe deze manier van zorgverlening van invloed is geweest op mevrouw Verstraeten en haar omgeving kunt u in de film zien.
Vertel ons wat jij vindt

Of blijf op de hoogte van alle reacties op dit item via RSS.

Reageer

Naam

E-mail

Wordt niet aan andere bezoekers getoond.

Titel

Reactie

Houd je aan de huisregels.

Type de twee woorden over.Gerelateerde artikelen

  • 13
  • 1

Ervaringen


Ziekenhuis Sint Elisabeth ziekenhuis: Toine Segers & Lieke van de Wouw

In de afgelopen jaren heeft Toine Segers regelmatig in het Sint Elisabeth ziekenhuis te Tilburg gelegen. Bij het Sint Elisabeth ziekenhuis loopt op dit moment een project om het liefste ziekenhuis van Nederland te worden.

Lees verder

  • 0
  • 1

Ervaringen


Autisme GGZ Oost-Brabant: Joanne Smit & Marie Therese Janssen

Joanne Smit heeft autisme en leeft in de woon- en werkvoorzieningsboerderij van de GGZ Oost Brabant in Reek. Voor het eerst heeft Joanne het gevoel dat ze niet wordt gezien als een patiënt met autisme, maar als de mens achter de patiënt.

Lees verder

  • 0
  • 0

Ervaringen


Waarom CZ en de vijf Zorgbelangorganisaties begonnen zijn met Zorgzame zorg

Lees verder