• 9
 • 1

Nieuws


Het Oogziekenhuis Rotterdam sluit aan bij platform Zorgzame Zorg.

Door Zorgzame Zorg | 12 September 2012

84469653_klein

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland dé superspecialist specifiek voor ogen, zonder daarbij de menselijke gevoelens te veronachtzamen. Kortom: "zorg voor het oog, oog voor de zorg"

In een geruststellende omgeving wordt technologisch hoogstaande oogheelkunde toegepast, de nieuwste behandelingen met de minste risico's en het best voorspelbare eindresultaat. Patiëntveiligheid betekent een efficiënte organisatie waar behandeling in goed overleg met de patiënt geschiedt, dankzij een zeer goede voorlichting.

Het Oogziekenhuis Rotterdam is als Center of Excellence hét kennis- en behandelcentrum voor oogheelkundige zorg en werkt daarvoor samen met de beste oogklinieken in de wereld (o.a. World Association of Eye Hospitals) en gebruikt principes uit het bedrijfsleven (KLM, Albert Heijn, Toyota) om de zorg kwalitatief beter en veiliger te verlenen.

Angstreductie bij patiënten is het leidend principe voor het handelen. Dit resulteert in een hoge patiënttevredenheid, waardering in de vorm van prijzen van vooraanstaande instituten voor innovatie, patiëntveiligheid, bedrijfsvoering en vormgeving.

Getagd als: specialisten zorg


1 reactie

 • GraceSoymn

  Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 2.0" | GraceSoymn

  Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 2.0":
  captcha solution of Google, Facebook, VKontakte, Yandex, Solve Media,
  and more than 8400 another categories of captcha,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can connect XEvil 2.0 with all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

  Interested? Just Google for "XRumer 16 + XEvil 2.0", or you can find intro movie in YouTube: "XEvil: new OCR - captcha solver"
  Good luck ;)

  05 April 2017Vertel ons wat jij vindt

Of blijf op de hoogte van alle reacties op dit item via RSS.

Reageer

Naam

E-mail

Wordt niet aan andere bezoekers getoond.

Titel

Reactie

Houd je aan de huisregels.

Type de twee woorden over.Gerelateerde artikelen

 • 20
 • 11

Nieuws


80610408_klein Inspiratiemiddag Zorgzame zorg geslaagd!

Op woensdagmiddag 18 april 2012 organiseerden zorgverzekeraar CZ en de Zorgbelangorganisaties in het kader van de Europese Dag van de Rechten van Patiënt een inspiratiemiddag over Zorgzame zorg.

Lees verder

 • 0
 • 0

Nieuws


137063152_klein Onderzoek: ‘Patiënten ook in vertrouwde handen bij chirurgen in opleiding’

Wordt u liever door een ervaren chirurg geopereerd aan uw blindedarm of door een chirurg in opleiding? Volgens arts-assistent Leon Graat van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg maakt het niet uit. Hij deed onderzoek en kwam tot de conclusie dat ze allebei even veilig opereren.

Lees verder

 • 0
 • 0

Nieuws


126413730_klein Debat: ‘Wat als de patiënt een tevreden klant moet worden?’

Zorg kan efficiënter en goedkoper als patiënten meer bij de behandeling worden betrokken. Dat stelde Bas Bloem, Neuroloog aan het UMC St. Radboud op 13 maart tijdens het BNR-radiodebat De Nieuwe wereld. Samen met andere spelers uit de zorg discussieerde hij over de vraag 'Wat als de patiënt een tevreden klant moet worden?'

Lees verder